Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Tuning biztosítékok - Betáp rendszer

Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic
Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic

Hydra Fuse Gold Graphene Ceramic H.R.C olvadó biztosíték

H.R.C*
Deep Cryogen Treatment
5x20mm - 6,35x32mm (de sok helyütt 6x32mm ismert, a kettő ua.)
100mA-16A -ig

H.R.C (Harmonic Resolution Conductor) vezető
Cryogen kezelt (mélyfagyasztásos eljárás)

High-End biztosíték 1/3- 1/4 áron! A cserével nagyobb dinamikát, transzparensebb hangképet, tagoltabb színpadot muzikálisabb és részletgazdagabb hangzást érhetünk el.

10.000Ft(Bruttó)

Hydra Fuse Gold Ceramia
Hydra Fuse Gold Ceramia Hydra Fuse Gold Ceramia

Hydra Fuse Gold Ceramia H.R.C olvadó biztosíték

H.R.C*
Deep Cryogen Treatment
5x20mm - 6,35x32mm (de sok helyütt 6x32mm ismert, a kettő ua.)
DT II 500V 16A (fali biztosíték E27 foglalat)
100mA-16A -ig

Audiophile biztosíték, alternatívája a >100EUR kategóriának, dinamikában, sávszélekben. Élettartam garancia, amennyiben tönkremegy, a sérült eredeti leadása esetén térítésmentesen* kicserélem. *A szállításra nem vonatkozik!

(5x20mm)8.000Ft
(6.3x32mm) 8.000Ft,
DTII E27 8.000

Hydra Fuse Silver
Hydra Fuse Silver Hydra Fuse Silver

Hydra Fuse Silver H.R.C "MCB" foglalat
Hydra Fuse Gold-Graphene biztosíték

H.R.C*
Deep Cryogen Treatment
10x38mm
8A-32A -ig

Kismegszakító helyére beépítendő ezüstözött foglalat és a belevaló szintén ezüstözött 10x38mm-es kerámia biztosíték. Precíz részletes színezetlen hangkép, kiváló felbontás, nagy és mély tér, nagy dinamika.

10.000Ft + 10.000Ft

Hydra Wall Power


Hydra Wall Power 3x6mm2 keresztmetszetű, kifejezetten betápvonal kialakítására ajánlott "kábel". Japán Furukawa Electric által gyártott vörösréz alapanyag vastag erek közötti 600VAC-re méretezett kemény polietilene szigeteléssel.

Speciális felületi hőkezelés miatt nem hajlamos a felületi oxidációra, valamint kap egy kifejezetten ehhez a kábelhez kifejlesztett nagyáramú kezelést, melynek segítségével olyan betápkábelből építhetjük ki az ösvényünket, mintha egy 50-100eFt/M tápkábelből építkeznénk! A szokásos fali MCU vezetékhez képest, kristálytiszta hangkép az egész sávban, nagy dinamika, erőteljes energikus megszólalás, az MCU középtartományban kaparós, érdes, hiányoznak a legmagasabb hangjai, mélye gombócos "gumis" és emellé sok információt is elnyel.

A kábel előre strukturált kék-barna-z/s erekből áll, másodlagos szigetelés nélkül, ha lengő módban szeretnénk használni akkor közelező gondoskodni megfelelő külső szigetelésről, amit szakembernek kell kivitelezni. Adott esetben én is megcsinálom ha szükséges.

Tervezésnél gégecsöves ill. fali beépítés lett figyelembe véve, magyarul a hangja ehhez a telepítéshez van illesztve, emiatt a rendelénél fontos tisztázni, hogyan kerül kiépítésre az ösvény mert az elkészítésénél figyelembe kell vennem.

A kábel nem méteráras! Az ára 10Méterre van kalkulálva, ettől eltérő mennyiségre egyedi árat tudok adni. Igény esetén van kisebb 3x4mm2-es keresztmetszetben is.

60.000Ft /10méter (Bruttó)