Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.04.01

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

 2018.03.25

Egy új termék került a palettára, amit kifejezetten külső 12VDC-s HDD-k tápellátására fejlesztettem. Zeus Cube egy kompakt megoldás a zenei vagy házimozi rendszerünk tuningolására, nem kell hozzá külön a megfelelő tápkábel megtalálásával vesződnünk, hiszen be van építve a hozzá illeszkedő hálózati kábel ródiumos minőségi dugvillával. A dc dugó mérete és a kábelek hossza változtatható, az alap kiszerelés 1M-es kábeleket tartalmaz. Grátisz beépítésre került egy hálózati jelkondícionáló is mely akkor is érezteti pozitív hatását ha csak önmagában a hifit kiszolgáló hálózatra kapcsoljuk az egységet.

A hangi hozadéka legfőképpen a feltisztult és nagyon részletgazdag magastartomány, nagyon levegős és teres hangkép, megfogott mélyremenő basszussokkal. 

A lehető legolcsóbb és legjobb ár/érték arányú tuning, HDD-k vagy egyéb kisfogyasztású 12VDC-s eszközökhöz használható (router, switch stb.).2018.03.24

Hamarosan kapható lesz méterben vásárolható, hangfalkábel és tápkábel. A pár ezer forintos kategóriában igen nagy a választék, ezért szeretnék nagyon jó ár/érték arányú a többszörösen drágább kábelekkel is partiban levő kábeleket kínálni. Pure Copper Ultra High Drawability (PCUHD), nagy tisztaságú oxigén mentes vörösréz a tiszta torzítatlan jelátvitelért, a szokványos PVC szigetelés helyett természetes anyagú kaucsuk szigetelés mely sokkal tisztább hangot eredményez, mentes a PVC-re jellemző kissé karcos középtartománytól, miközben a sávszélek még kiterjedtebbek, extra flexibilitás a nagy keresztmetszet ellenére.

Nagy áramú DRES rendszerrel bejáratva kerülnek értékesítve, mellyel a dinamika jelentősen nő, mivel szinte minden itthon kapható belépőszintű kábellel találkoztam már a beégetések során, bátran állíthatom, hogy a 5-10e Ft/m kategóriában is megállják a helyüket.2018.03.17

Új fejlesztésű fejhallgató kábel készült. UPOCC 7N Silver Plated 8 Cores, bármilyen fejhallgatóhoz, Sennheiser, Meze99 stb. minden ami nem fix bekötésű. Bármilyen csatlakozóval, adapterrel.2018.03.08

Hamarosan elkészülnek az új fejlesztésű tépegységek, lesz egy olcsóbb fix táp/dc kábellel együtt kifejlesztett egybeépített lieáris tápegység, amit kis fogyasztású eszközök (12Vdc 1A-2A) tápellátására ajánlok, főleg külső HDD-k tápolására, de jól jöhet routerek, switch-ek és egyéb kis fogyasztású eszközöknél ahol a hang és a kép minőség javítása fontos.

Szeretnék igényesebb alumínium dobozba épített tápegységet is kínálni, ennek a fejlsztése is befejeződött, itt 4A-6A 12Vdc teljesítménnyel szinte bármilyen eszköz tápigényét le lehet fedni, Japán gyártmányú bipoláris tranzisztorok és minőséi teljesítmény diódakkal, audiograde nagy kapacitású puffer kondenzátorokkal szerelt, a belső kábelezés nagytisztaságú UPOCC és ezüst. Tesztek alapján egy audiophile rendszerben képes legalább egy készülék kategóriányit emelni a nívón, még egy külső HDD használatánál is, nem beszélve egy komplett médialejátszóról például.