Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.04.15

Elkészült az új Zeus Analog Linear DC tápegységek új családja, szálcsiszolt eloxált alumínium házba lesznek építve, egyedi speciális audiograde toroid transzformátorokkal, rezgéscsillapítással, a tekercsek közötti árnyékolással. Nagy kapacitású (20.000uF) audiograde pufferkondenzátorok, OCC réz belsőkábelezés. Japán nagy teljesítményű egyenirányítókkal és audiograde (Toshiba /Philips) bipoláris teljesítmény tranzisztorokkal.

Kérhető opcionálisan Elna Silmic II vagy Rubycon Black Gate kondenzátorokkal is.

Hangilag semlegesség, neutralitás, muzikalitás, légies nagy felbontású hangzás.2018.04.01

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

 2018.03.25

Egy új termék került a palettára, amit kifejezetten külső 12VDC-s HDD-k tápellátására fejlesztettem. Zeus Cube egy kompakt megoldás a zenei vagy házimozi rendszerünk tuningolására, nem kell hozzá külön a megfelelő tápkábel megtalálásával vesződnünk, hiszen be van építve a hozzá illeszkedő hálózati kábel ródiumos minőségi dugvillával. A dc dugó mérete és a kábelek hossza változtatható, az alap kiszerelés 1M-es kábeleket tartalmaz. Grátisz beépítésre került egy hálózati jelkondícionáló is mely akkor is érezteti pozitív hatását ha csak önmagában a hifit kiszolgáló hálózatra kapcsoljuk az egységet.

A hangi hozadéka legfőképpen a feltisztult és nagyon részletgazdag magastartomány, nagyon levegős és teres hangkép, megfogott mélyremenő basszussokkal. 

A lehető legolcsóbb és legjobb ár/érték arányú tuning, HDD-k vagy egyéb kisfogyasztású 12VDC-s eszközökhöz használható (router, switch stb.).2018.03.24

Hamarosan kapható lesz méterben vásárolható, hangfalkábel és tápkábel. A pár ezer forintos kategóriában igen nagy a választék, ezért szeretnék nagyon jó ár/érték arányú a többszörösen drágább kábelekkel is partiban levő kábeleket kínálni. Pure Copper Ultra High Drawability (PCUHD), nagy tisztaságú oxigén mentes vörösréz a tiszta torzítatlan jelátvitelért, a szokványos PVC szigetelés helyett természetes anyagú kaucsuk szigetelés mely sokkal tisztább hangot eredményez, mentes a PVC-re jellemző kissé karcos középtartománytól, miközben a sávszélek még kiterjedtebbek, extra flexibilitás a nagy keresztmetszet ellenére.

Nagy áramú DRES rendszerrel bejáratva kerülnek értékesítve, mellyel a dinamika jelentősen nő, mivel szinte minden itthon kapható belépőszintű kábellel találkoztam már a beégetések során, bátran állíthatom, hogy a 5-10e Ft/m kategóriában is megállják a helyüket.2018.03.17

Új fejlesztésű fejhallgató kábel készült. UPOCC 7N Silver Plated 8 Cores, bármilyen fejhallgatóhoz, Sennheiser, Meze99 stb. minden ami nem fix bekötésű. Bármilyen csatlakozóval, adapterrel.