Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.09.30

H.R.C biztosíték sikeres rendszer tuningnak bizonyul idáig, bátran ajánlom kipróbálásra. :)

Több megkeresés is érkezett, hogy mivel lehetne kiváltani a hálózati kismegszakítót, ami egy igen bonyolult felépítésű szükséges rossz az audio láncban.

 

Sokan használnak audiora dedikált ösvényt, a fránya MCB viszont benn marad a láncban, de most lesz rá lehetőség hamarosan, hogy egy kompatibilis méretű sínre szerelhető 10x38mm-es biztosíték házra cserélve, amibe egy ugyanilyen méretű biztosíték kerül, 10A - 16A - 32A -es, jelentősen növeljük a rendszerünk hangminőségét. Fontos! Mindenesetben szakemberrel kell elvégezteni a foglalat cseréjét, utána már a biztosítékot magunk is csereberélhetjük.

Most soron van egy ilyen termék páros fejlesztése (foglalat/biztosíték) az eredményről beszámolok és fel is kerül majd a termékpalettára.2018.09.09

Vége a nyárnak, hamarosan újra több időt lehet majd zenehallgatással tölteni.

Lesz őszre pár újdonság, a nyáron nem sok idő volt fejlesztésre de azért nem tétlenkedtem, több termék fejlesztése folyik, ami sikeresen zárul az meg fog jelenni hamarosan...2018.06.27

Új köntösben a NEXT tápkábelek, megjelent az új NEXT+ tápkábel, az első verzió 100%- ban upgradelhető a legújabb változatra!

Új termék a kínálatban, Hydra Gold Fuse H.R.C. olvadóbiztosítékok 5x20mm-es méretben 315mA- től 16A-ig! Precízitás, muzikalitás, nagy felbontás kristálytiszta magastartomány. Próbáld ki! :)2018.05.05

Megjelentek az első méterben is elérhető, hangfal és tápkábelek. Nagy tisztaságú oxigénmentes OFC réz, kiváló rezgéscsillapító képességgel rendelkező szilikon-kaucsuk bevonat, szerelés alapesetben gold Z banánokkal és ezüst tartalmú ónnal forasztással történik. Kérhető drágább árfekvésű csavaros banán dugókkal is. Tápkábeleknél audiograde aranyozott dugókkal történik a szerelés. Mindkét kábeltipusnál kérhető bármilyen egyedi kivitelezés, akár kígyóbőrbe behúzott külsővel a szebb megjelenés érdekében.

Bővebben itt...2018.04.15

Elkészült az új Zeus Analog Linear DC tápegységek új családja, szálcsiszolt eloxált alumínium házba lesznek építve, egyedi speciális audiograde toroid transzformátorokkal, rezgéscsillapítással, a tekercsek közötti árnyékolással. Nagy kapacitású (20.000uF) audiograde pufferkondenzátorok, OCC réz belsőkábelezés. Japán nagy teljesítményű egyenirányítókkal és audiograde (Toshiba /Philips) bipoláris teljesítmény tranzisztorokkal.

Kérhető opcionálisan Elna Silmic II vagy Rubycon Black Gate kondenzátorokkal is.

Hangilag semlegesség, neutralitás, muzikalitás, légies nagy felbontású hangzás.