Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.06.27

Új köntösben a NEXT tápkábelek, megjelent az új NEXT+ tápkábel, az első verzió 100%- ban upgradelhető a legújabb változatra!

Új termék a kínálatban, Hydra Gold Fuse H.R.C. olvadóbiztosítékok 5x20mm-es méretben 315mA- től 16A-ig! Precízitás, muzikalitás, nagy felbontás kristálytiszta magastartomány. Próbáld ki! :)2018.05.05

Megjelentek az első méterben is elérhető, hangfal és tápkábelek. Nagy tisztaságú oxigénmentes OFC réz, kiváló rezgéscsillapító képességgel rendelkező szilikon-kaucsuk bevonat, szerelés alapesetben gold Z banánokkal és ezüst tartalmú ónnal forasztással történik. Kérhető drágább árfekvésű csavaros banán dugókkal is. Tápkábeleknél audiograde aranyozott dugókkal történik a szerelés. Mindkét kábeltipusnál kérhető bármilyen egyedi kivitelezés, akár kígyóbőrbe behúzott külsővel a szebb megjelenés érdekében.

Bővebben itt...2018.04.15

Elkészült az új Zeus Analog Linear DC tápegységek új családja, szálcsiszolt eloxált alumínium házba lesznek építve, egyedi speciális audiograde toroid transzformátorokkal, rezgéscsillapítással, a tekercsek közötti árnyékolással. Nagy kapacitású (20.000uF) audiograde pufferkondenzátorok, OCC réz belsőkábelezés. Japán nagy teljesítményű egyenirányítókkal és audiograde (Toshiba /Philips) bipoláris teljesítmény tranzisztorokkal.

Kérhető opcionálisan Elna Silmic II vagy Rubycon Black Gate kondenzátorokkal is.

Hangilag semlegesség, neutralitás, muzikalitás, légies nagy felbontású hangzás.2018.04.01

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!

 2018.03.25

Egy új termék került a palettára, amit kifejezetten külső 12VDC-s HDD-k tápellátására fejlesztettem. Zeus Cube egy kompakt megoldás a zenei vagy házimozi rendszerünk tuningolására, nem kell hozzá külön a megfelelő tápkábel megtalálásával vesződnünk, hiszen be van építve a hozzá illeszkedő hálózati kábel ródiumos minőségi dugvillával. A dc dugó mérete és a kábelek hossza változtatható, az alap kiszerelés 1M-es kábeleket tartalmaz. Grátisz beépítésre került egy hálózati jelkondícionáló is mely akkor is érezteti pozitív hatását ha csak önmagában a hifit kiszolgáló hálózatra kapcsoljuk az egységet.

A hangi hozadéka legfőképpen a feltisztult és nagyon részletgazdag magastartomány, nagyon levegős és teres hangkép, megfogott mélyremenő basszussokkal. 

A lehető legolcsóbb és legjobb ár/érték arányú tuning, HDD-k vagy egyéb kisfogyasztású 12VDC-s eszközökhöz használható (router, switch stb.).