Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat.



 vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.11.11

Új fejlesztések kerülnek bevezetésre a felső kategóriában, speciális felületi arany nano kezelést kapnak a Next széria kábelei, mely a vezető felületét a polírozás után megóvja az oxidációtól, beépülve a felület mikroszkopikus felületi egyenetlenségeibe csökkenti a skin hatást, így a légszigetelés hatása jobban érvényesül.

A speciális rezgést elnyelő hordozó közeg melyben az arany nano részecskék vannak feloldva, pedig segíti a mélyfrekvenciás kiterjesztést, miközben nő a basszusok energiája és kiterjedtebb lesz hátárfrekvenciája, a középtartományban az énekhangok természetes hangszínekkel gazdagodnak, a felső régió pedig megtartja felbontását és nagy hangerőn sem válik bántóvá, élessé a magastartomány.

Ezáltal a Next kábelek zenei műfaj és rendszer összeállítás függetlensége tovább fokozódik. A Next+ után az "n" betű ezentúl a kezelés mivoltát jelenti. 



2018.09.30

H.R.C biztosíték sikeres rendszer tuningnak bizonyul idáig, bátran ajánlom kipróbálásra. :)

Több megkeresés is érkezett, hogy mivel lehetne kiváltani a hálózati kismegszakítót, ami egy igen bonyolult felépítésű szükséges rossz az audio láncban.

 

Sokan használnak audiora dedikált ösvényt, a fránya MCB viszont benn marad a láncban, de most lesz rá lehetőség hamarosan, hogy egy kompatibilis méretű sínre szerelhető 10x38mm-es biztosíték házra cserélve, amibe egy ugyanilyen méretű biztosíték kerül, 10A - 16A - 32A -es, jelentősen növeljük a rendszerünk hangminőségét. Fontos! Mindenesetben szakemberrel kell elvégezteni a foglalat cseréjét, utána már a biztosítékot magunk is csereberélhetjük.

Most soron van egy ilyen termék páros fejlesztése (foglalat/biztosíték) az eredményről beszámolok és fel is kerül majd a termékpalettára.



2018.09.09

Vége a nyárnak, hamarosan újra több időt lehet majd zenehallgatással tölteni.

Lesz őszre pár újdonság, a nyáron nem sok idő volt fejlesztésre de azért nem tétlenkedtem, több termék fejlesztése folyik, ami sikeresen zárul az meg fog jelenni hamarosan...



2018.06.27

Új köntösben a NEXT tápkábelek, megjelent az új NEXT+ tápkábel, az első verzió 100%- ban upgradelhető a legújabb változatra!

Új termék a kínálatban, Hydra Gold Fuse H.R.C. olvadóbiztosítékok 5x20mm-es méretben 315mA- től 16A-ig! Precízitás, muzikalitás, nagy felbontás kristálytiszta magastartomány. Próbáld ki! :)



2018.05.05

Megjelentek az első méterben is elérhető, hangfal és tápkábelek. Nagy tisztaságú oxigénmentes OFC réz, kiváló rezgéscsillapító képességgel rendelkező szilikon-kaucsuk bevonat, szerelés alapesetben gold Z banánokkal és ezüst tartalmú ónnal forasztással történik. Kérhető drágább árfekvésű csavaros banán dugókkal is. Tápkábeleknél audiograde aranyozott dugókkal történik a szerelés. Mindkét kábeltipusnál kérhető bármilyen egyedi kivitelezés, akár kígyóbőrbe behúzott külsővel a szebb megjelenés érdekében.

Bővebben itt...