Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.12.21

Befejeződött a Next Nano kábel paletta tesztelése, első próbák megvoltak, visszajelzések nagyon biztatóak, ezzel az új sorozattal fogom kezdeni az Új Évet. Még az év elején várható a Next Nano IC kifejezetten XLR kiépítésű változata, mellyet a népszerű ONE összekötőtől szeretnék magasabb szintre helyezni. Jövő év újdonsága lesz a kínálatban még nem szereplő top kategóriás kábelcsalád (IC, táp, hangfal), az első tagja az összekötőkábel lesz ami fejlesztés alatt áll.

Kedves vásárlóim, szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal ebben az évben is.

Mindenkinek Áldott és Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánok!2018.11.22

Black Friday! (vége) November 23-25 között korlátozott mennyiségben pár termék akciós áron lesz rendelhető. Több kábel rendelése esetén akár további kedvezmény! Köszönöm a  várárlást! :)2018.11.18

Az új Hydra DC és Hydra DC+ kábelek monokristályos réz alapanyagból készülnek a DC tápegységeimhez upgradelhető kábelek, két kategóriában, az olcsóbb "sima" HRC kezelésen átesett Cryogen+Demagnezitált kábel alapanyag 16AWG átmérővel, a magasabb kategóriában már polírozott vezetőszálakkal készült ugyanez az alapanyag és megnövelt keresztmetszettel 15AWG-el bír. Mindkettő nagyon zenei és műfaj és rendszer semleges, bárhová jól beintegrálható, kiváló hangszerhűség, kiegyenlített balanszban, természetes letisztult hangzás, a drágább kábel felbontásban és energiában mutat többet, magastartománya kiemelkedő részeteket mutat meg.

Ezen alapanyagok felhasználásával kérhetőek HTPC belső kábelek, ATX 24, Molex tápkábelek (SATA stb) HDD-hez, alaplaphoz, VGA-hoz. Ha moduláris a tápegyég és beszerezhető hozzá a felhasznált csatlakozó akkor azt is elkészítem, árazás tekintetében mivel sok esetben egyedi termékekről van szó, ezt külön kell mindenre árat egyedileg kérni. Köszönöm.2018.11.11

Új fejlesztések kerülnek bevezetésre a felső kategóriában, speciális felületi arany nano kezelést kapnak a Next széria kábelei, mely a vezető felületét a polírozás után megóvja az oxidációtól, beépülve a felület mikroszkopikus felületi egyenetlenségeibe csökkenti a skin hatást, így a légszigetelés hatása jobban érvényesül.

A speciális rezgést elnyelő hordozó közeg melyben az arany nano részecskék vannak feloldva, pedig segíti a mélyfrekvenciás kiterjesztést, miközben nő a basszusok energiája és kiterjedtebb lesz hátárfrekvenciája, a középtartományban az énekhangok természetes hangszínekkel gazdagodnak, a felső régió pedig megtartja felbontását és nagy hangerőn sem válik bántóvá, élessé a magastartomány.

Ezáltal a Next kábelek zenei műfaj és rendszer összeállítás függetlensége tovább fokozódik. A Next+ után az "n" betű ezentúl a kezelés mivoltát jelenti. 2018.09.30

H.R.C biztosíték sikeres rendszer tuningnak bizonyul idáig, bátran ajánlom kipróbálásra. :)

Több megkeresés is érkezett, hogy mivel lehetne kiváltani a hálózati kismegszakítót, ami egy igen bonyolult felépítésű szükséges rossz az audio láncban.

 

Sokan használnak audiora dedikált ösvényt, a fránya MCB viszont benn marad a láncban, de most lesz rá lehetőség hamarosan, hogy egy kompatibilis méretű sínre szerelhető 10x38mm-es biztosíték házra cserélve, amibe egy ugyanilyen méretű biztosíték kerül, 10A - 16A - 32A -es, jelentősen növeljük a rendszerünk hangminőségét. Fontos! Mindenesetben szakemberrel kell elvégezteni a foglalat cseréjét, utána már a biztosítékot magunk is csereberélhetjük.

Most soron van egy ilyen termék páros fejlesztése (foglalat/biztosíték) az eredményről beszámolok és fel is kerül majd a termékpalettára.