Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2020.02.14

HD700 fejhallgató és Fiio M11 lejátszóhoz készült új kábel, 2.5mm szimmetrikus jack és 2x 2.5 hosszított mono jack. A kábel felépítése különleges tömör, lágyított OCC ezüstözött/réz. Polietilen szigeteléssel, 100% árnyékolással, extra alacsony 80pF/m kapacitás az erek között. A két csatorna közösen vezett szakaszán, speciális külső rezgés csillapító bevonatot kapott mely nagyban szűri a külső rezgések terjedését a kábelben. Az Y osztó elem szintén lényeges eleme a konstrukciónak, carbon alapú műanyagból készül, mely a kábel hangját nem fojtja le a szokványos zsugorcsöves megoldásokkal ellentétben és persze szebb is, emellett hangban pontosabb részletgazdagabb felsőtartományt eredményez.2020.02.02

Új honlap, kérem ezt is használjátok, ajánljátok. Köszönöm. 

https://xn--audiokbel-51a.hu/ 

Párhuzamosan fog ezzel a régivel is futni, ide és oda is megpróbálom feltölteni mindig az aktualitásokat. Pár újdonság az év elejére is került. Tápkábel kínálat kiegészül egy plusz kategóriával kitöltve az űrt az olcsóbb lett Hades Pro Mk3 és a jelenlegi középkategóriás Vocal között.

Az új Pro Stage2 30ezer Ft, ródiumos csatlakozót kapott, erőteljesebb, dinamikusabb hangzással bír mint a Hades Pro Mk3 de megtartotta hihetetlen felbontását a magastartományban, realisztikus levegős teres megszólalás.

Új hangfalkábel a középkategóriában, mint ahogyan a tápkábelnél itt is Vocal néven HRC vezetővel jelenik meg, Ródiumos BFA banándugókkal, nevéből adódóan, kiválóan kezeli az énekhangokat (is) finom még is testes analógos hangzásvilág, a zenei történések egységes megjelenítése a középpontban.

Belépőszintű árazással, 1.5M kábellel együtt 20.000Ft! Hydra Power 2.5 hálózati elosztó, kérhető hosszabb kábellel is.

A Titan I Mk3 pedig kis ráncfelvarráson esett át, BFA gold banán dugókat kapott, lényegi változás nem volt, továbbra is megtartotta az ebben a kategóriában ritkaság számba menő felbontását és részletgazdag hangzásvilágát.

 2019.12.20

Mindenkinek Áldott és Boldog Karácsonyt Kívánok! Köszönöm mindazoknak akik ebben az évben is megtiszteltek bizalmukkal, remélem jövőre is tudok segítséggel, megoldással szolgálni.2019.12.11

Zeus Power Station II Új! Hálózati elosztó. Bővebben itt vagy itt.

 
 
 
 


2019.12.06

Hamarosan új oldalon folytatom...https://audiokábel.hu/  Sok új fejlesztéssel és megújult kínálattal, a középkategória az eddigi felső kategória minőségi szintjére emelve, a felső kategória minősége pedig még följebb tornászva, készült egy új fémházas elosztó a Zeus Power Station méltó utóda.

Az oldal még  fejlesztés alatt áll!