Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2020.03.13

Elkészült egy új nagy teljesítményű Zeus Analog Power II Carbon High-End lineáris tápegység akár 150W-os (pl. 12VDC@14A) maximális teljesítmény igényig is használható. Feszültségtartomány 3.3VDC-20VDC bármilyen egyedi kiépítéssel, upgrade lehetőségekkel, Furutech IEC FI06 aljzat, Fuse Gold biztosíték, DC+Carbon High-End power kábel, egyedi árnyékolt toroid transzformátor is kérhető.

A Nyomtatott áramkör aranyozott vastag OFC vezetősávokkal, C-L-C tápzajszűrés, Nover Audio Gold puffer kondenzátor, Panasonic, Elna és Wima kondenzátorok, Toshiba 2SA1943 teljesítmény tranzisztor állítja elő referencia feszültséget. Mindenhol Cardas ónnal forrasztva, szigetelésre csak csillámlemezt használok, mert hangra ez a legjobb, sehol nincs szilikon vagy műanyag szigetelés. A hálózai GND is speciális szűrt, ahol kell Titanium csavarokat használok rögítésre. Többféle dobozban is elérhető, nagy teljesítményre a drágább hűtőbordás dobozba kerül beépítésre max. 250VA toroid építhető bele, ez gyakorlatilag a nagyobb HTPC-ket is kiszolgálja maximálisan.

HDPLEX 400W ATX tápegység kiszolgálásra...

A kisebb teljesítmény igényekhez igazodó Zeus Analog DC Power II is megújult, IRF mosfetekkel, Nover Audio pufferekkel, audiograde alkatrészekkel, kisebb helyigényű eloxált dobozban, cserélhető, upgradelhető, többféle kialakításban és minőségi lépcsőfokban.

 


2020.03.12

Kiróbálható, tesztelhető az új referencia Next Carbon-Ceramia USB kábel 6N tiszta ezüst-réz vezetővel, 100% árnyékolással. Speciális kaucsuk-kerámia rezgéscsillapítás és 100% Ground zajszűrés. Carbon töltésű csatlakozóházak, Cardas 4% Silver forrasztással.

Extrém linearitás és zenei kiegyenlítettség, kategórájában páratlan felbontás és tisztaság, nagyon energikus és erőteljes megszólalás az egész hang spektrumban, messze túlmutatva a kategóriáján. Basszusai gyorsak, megfogottak, kottázhatóak, miközben ha kell gyomrot is tud masszírozni. Használatakor hasonló az érzés mintha nem lenne kábel a jel útjában. Vigyázat, minden információt átenged! :)

Valamint a Next High-End USB kábel kistestvére, még mindig egyedüli kvalitásokkal és túlmutatva a kategóriáján...

Hydra Carbon USB kábel, pure silver ezüst-réz vezetővel, kaucsuk rezgéscsillapítással és  Ground zajszűréssel. Hangja energikus, lineáris, részletgazdag és testes középtartománnyal bír, basszusa igen mélyre hatol, megfogott és tisztán kottázható, mentes a zavaró elkenődésektől, lassú tranziensektől.2020.02.14

HD700 fejhallgató és Fiio M11 lejátszóhoz készült új kábel, 2.5mm szimmetrikus jack és 2x 2.5 hosszított mono jack. A kábel felépítése különleges tömör, lágyított OCC ezüstözött/réz. Polietilen szigeteléssel, 100% árnyékolással, extra alacsony 80pF/m kapacitás az erek között. A két csatorna közösen vezett szakaszán, speciális külső rezgés csillapító bevonatot kapott mely nagyban szűri a külső rezgések terjedését a kábelben. Az Y osztó elem szintén lényeges eleme a konstrukciónak, carbon alapú műanyagból készül, mely a kábel hangját nem fojtja le a szokványos zsugorcsöves megoldásokkal ellentétben és persze szebb is, emellett hangban pontosabb részletgazdagabb felsőtartományt eredményez.2020.02.02

Új honlap, kérem ezt is használjátok, ajánljátok. Köszönöm. 

https://xn--audiokbel-51a.hu/ 

Párhuzamosan fog ezzel a régivel is futni, ide és oda is megpróbálom feltölteni mindig az aktualitásokat. Pár újdonság az év elejére is került. Tápkábel kínálat kiegészül egy plusz kategóriával kitöltve az űrt az olcsóbb lett Hades Pro Mk3 és a jelenlegi középkategóriás Vocal között.

Az új Pro Stage2 30ezer Ft, ródiumos csatlakozót kapott, erőteljesebb, dinamikusabb hangzással bír mint a Hades Pro Mk3 de megtartotta hihetetlen felbontását a magastartományban, realisztikus levegős teres megszólalás.

Új hangfalkábel a középkategóriában, mint ahogyan a tápkábelnél itt is Vocal néven HRC vezetővel jelenik meg, Ródiumos BFA banándugókkal, nevéből adódóan, kiválóan kezeli az énekhangokat (is) finom még is testes analógos hangzásvilág, a zenei történések egységes megjelenítése a középpontban.

Belépőszintű árazással, 1.5M kábellel együtt 20.000Ft! Hydra Power 2.5 hálózati elosztó, kérhető hosszabb kábellel is.

A Titan I Mk3 pedig kis ráncfelvarráson esett át, BFA gold banán dugókat kapott, lényegi változás nem volt, továbbra is megtartotta az ebben a kategóriában ritkaság számba menő felbontását és részletgazdag hangzásvilágát.

 2019.12.20

Mindenkinek Áldott és Boldog Karácsonyt Kívánok! Köszönöm mindazoknak akik ebben az évben is megtiszteltek bizalmukkal, remélem jövőre is tudok segítséggel, megoldással szolgálni.