Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2020.03.14

Komplett táp rendszer készült el HTPC-k kiszolgálására, a legolcsóbb és hangban már igen jelentős előre lépést hozó HDPlex ATX400Zeus DC Power II Carbon tápegységgel tápolva és az új most elkészült és tesztelt DC+ Carbon tápkábelekkel összekötve. Az utóbbiakról írnék pár szót. Polírozott 6N OCC nagy tisztaságú réz alapanyag, vezetőnként 15AWG! (1.65mm2) vastagság, a normal PC tápkábelekhez képest kétszeres a keresztmetszettel, az anyag minőségéről nem is beszélve.

HDPlex gyári vs DC+ Carbon ATX24 kábel...

http://www.hydrasound.hu/htpc.php

A vezető struktúra párokba rendezve GND/+VDC majd kap egy kaucsuk-kerámia rezgéscsillapító réteget, mely a speciális carbon végzáró elemekkel együtt a hangképet rendkívüli módon transzparensé teszi úgy, hogy közben a mélybasszusok erőteljesebbé válnak, kiterjedtebb lesz a szubtartomány (< 40Hz), a középtartományban az énekhangok realisztikussá válnak, testesen és erőteljesen nagy energiákkal szólalnak meg. A tér kitágul, a sztereó tér illetve a tér, mélységi tagoltsága egy jó rendszerben nagyon valóságossá fog válni, a felvétel valódi akusztikája kerül visszaadásra.

HTPC-hez és HDPlex-hez audióra kifejlesztett kábelezés ezekből a komponensekből áll: DC+ Carbon betápkábel 1Méter DC csatlakozó és egy 6pines Molex, DC+ Carbon ATX24 Molex 24pines csatlakozókkal mindkét végén 30cm, DC+ Carbon CPU-EPS 8-8pines Molex 40cm, DC+ Carbon SATA Power 6pin Molex-SATA power Connector 40cm, Hydra SATA Cable 40-50cm.

 

Egy jól kipróbált High-End kvalitásokkal bíró HTPC PC "futómű" rendszer összeállítás egy Streacom ST-FC10 ház, Gigabyte Z97-N Wi-Fi motherboard, Core I7 4795T szintű processzorral, igényekhez mérten megfelelő mennyiségű RAM hozzá, a több sosem baj :). HDPlex ATX400 -Zeus DC Power II Carbon plusz HTPC kábelrendszer, a tápegységhez pedig egy megfelelő betápkábel. A szoftveres részt pedig aztán ki ki a belátása, lehetőségei szerint alakíthatja, de alapnak egy WIN10 Pro OS + Foobar2000 tökéletes indulásnak. Ezzel lesz olyan lejátszó bázisunk ami évekig kiszolgálhatja az igényeinket, ráadásul részegységenként fejleszthető és nem kell a komplett rendszert egyben lecserélni.

 


2020.03.13

Elkészült egy új nagy teljesítményű Zeus Analog Power II Carbon High-End lineáris tápegység akár 150W-os (pl. 12VDC@14A) maximális teljesítmény igényig is használható. Feszültségtartomány 3.3VDC-20VDC bármilyen egyedi kiépítéssel, upgrade lehetőségekkel, Furutech IEC FI06 aljzat, Fuse Gold biztosíték, DC+Carbon High-End power kábel, egyedi árnyékolt toroid transzformátor is kérhető.

A Nyomtatott áramkör aranyozott vastag OFC vezetősávokkal, C-L-C tápzajszűrés, Nover Audio Gold puffer kondenzátor, Panasonic, Elna és Wima kondenzátorok, Toshiba 2SA1943 teljesítmény tranzisztor állítja elő referencia feszültséget. Mindenhol Cardas ónnal forrasztva, szigetelésre csak csillámlemezt használok, mert hangra ez a legjobb, sehol nincs szilikon vagy műanyag szigetelés. A hálózai GND is speciális szűrt, ahol kell Titanium csavarokat használok rögítésre. Többféle dobozban is elérhető, nagy teljesítményre a drágább hűtőbordás dobozba kerül beépítésre max. 250VA toroid építhető bele, ez gyakorlatilag a nagyobb HTPC-ket is kiszolgálja maximálisan.

HDPLEX 400W ATX tápegység kiszolgálásra...

A kisebb teljesítmény igényekhez igazodó Zeus Analog DC Power II is megújult, IRF mosfetekkel, Nover Audio pufferekkel, audiograde alkatrészekkel, kisebb helyigényű eloxált dobozban, cserélhető, upgradelhető, többféle kialakításban és minőségi lépcsőfokban.

 


2020.03.12

Kiróbálható, tesztelhető az új referencia Next Carbon-Ceramia USB kábel 6N tiszta ezüst-réz vezetővel, 100% árnyékolással. Speciális kaucsuk-kerámia rezgéscsillapítás és 100% Ground zajszűrés. Carbon töltésű csatlakozóházak, Cardas 4% Silver forrasztással.

Extrém linearitás és zenei kiegyenlítettség, kategórájában páratlan felbontás és tisztaság, nagyon energikus és erőteljes megszólalás az egész hang spektrumban, messze túlmutatva a kategóriáján. Basszusai gyorsak, megfogottak, kottázhatóak, miközben ha kell gyomrot is tud masszírozni. Használatakor hasonló az érzés mintha nem lenne kábel a jel útjában. Vigyázat, minden információt átenged! :)

Valamint a Next High-End USB kábel kistestvére, még mindig egyedüli kvalitásokkal és túlmutatva a kategóriáján...

Hydra Carbon USB kábel, pure silver ezüst-réz vezetővel, kaucsuk rezgéscsillapítással és  Ground zajszűréssel. Hangja energikus, lineáris, részletgazdag és testes középtartománnyal bír, basszusa igen mélyre hatol, megfogott és tisztán kottázható, mentes a zavaró elkenődésektől, lassú tranziensektől.2020.02.14

HD700 fejhallgató és Fiio M11 lejátszóhoz készült új kábel, 2.5mm szimmetrikus jack és 2x 2.5 hosszított mono jack. A kábel felépítése különleges tömör, lágyított OCC ezüstözött/réz. Polietilen szigeteléssel, 100% árnyékolással, extra alacsony 80pF/m kapacitás az erek között. A két csatorna közösen vezett szakaszán, speciális külső rezgés csillapító bevonatot kapott mely nagyban szűri a külső rezgések terjedését a kábelben. Az Y osztó elem szintén lényeges eleme a konstrukciónak, carbon alapú műanyagból készül, mely a kábel hangját nem fojtja le a szokványos zsugorcsöves megoldásokkal ellentétben és persze szebb is, emellett hangban pontosabb részletgazdagabb felsőtartományt eredményez.2020.02.02

Új honlap, kérem ezt is használjátok, ajánljátok. Köszönöm. 

https://xn--audiokbel-51a.hu/ 

Párhuzamosan fog ezzel a régivel is futni, ide és oda is megpróbálom feltölteni mindig az aktualitásokat. Pár újdonság az év elejére is került. Tápkábel kínálat kiegészül egy plusz kategóriával kitöltve az űrt az olcsóbb lett Hades Pro Mk3 és a jelenlegi középkategóriás Vocal között.

Az új Pro Stage2 30ezer Ft, ródiumos csatlakozót kapott, erőteljesebb, dinamikusabb hangzással bír mint a Hades Pro Mk3 de megtartotta hihetetlen felbontását a magastartományban, realisztikus levegős teres megszólalás.

Új hangfalkábel a középkategóriában, mint ahogyan a tápkábelnél itt is Vocal néven HRC vezetővel jelenik meg, Ródiumos BFA banándugókkal, nevéből adódóan, kiválóan kezeli az énekhangokat (is) finom még is testes analógos hangzásvilág, a zenei történések egységes megjelenítése a középpontban.

Belépőszintű árazással, 1.5M kábellel együtt 20.000Ft! Hydra Power 2.5 hálózati elosztó, kérhető hosszabb kábellel is.

A Titan I Mk3 pedig kis ráncfelvarráson esett át, BFA gold banán dugókat kapott, lényegi változás nem volt, továbbra is megtartotta az ebben a kategóriában ritkaság számba menő felbontását és részletgazdag hangzásvilágát.