Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2020.05.05

Épülőben egy Streacom - ST-FC10 házba szabott komplett analóg passzív PC tápegység. 

Micro ATX alaplap méretig beépíthető lesz, a héten már elkészül. ATX Carbon és DC+ Carbon kábelezéssel,15AWG polírozott 99.9999% tisztaságú monokristályos alapanyagból, Kaucsuk-kerámia rezgés csillapítással. 250VA-es árnyékolt toroid trafóval.

A tápegység ki-be kapcsolás ATX szabvány szerinti "Power Good" alaplapról vezérelve kapcsolható be. 30A-es Mos-Fet ek adják a kimenőfeszültségeket, Nichicon Fine Gold és UKW Audio Grade kondenzátorok 120.000uF-nyi támogatásával.
10 független tápkör, standby állapotban a fogyasztás kevesebb mint 250mW! Ez gyakorlatilag a toroid transzformátor vesztesége, magyarán "0"  a fogyasztás "kikapcsolt" állapotban.2020.04.08

Új tápkábel a középkategóriában! Hydra Power Cu-Gold, 24K Gold Plated Pure Copper, EPR insulation Kaucsuk Ceramia rezgés csillapítás, 20mm átmérő 2x 6mm2, nagy áramokra, nagy áramfelvételű végfokokhoz is!

Rhodium villákkal akár C7-es "borotva" dugóval is! Nagyon levegős, nagy tér, hosszú lecsengésekkel, realisztikus hangszer hangokkal, selymesen krémes énekhangok, erőteljes megfogott feszes mélyekkel zenél. Teljesen új szintre emelte a középkategóris kínálatot!2020.03.30

Befejeződött az új USB kábeleim tesztelése-fejlesztése, több rendszerben és igen rangos High-End USB kábelekkel összevetve és nem csak a saját véleményem alapján de nagyon ajánlom azoknak akik kifejezetten a színezetlen és eszköztelen, sima, hosszan hallgatható és nem fárasztó hangzást keresik, minden rendszerben fog olyat mutatni amit eddig nem hallottál a lemezeidről ezt garantálom! :) Mindegy most milyen kábelt használsz, árkategóriától függetlenül!

Új referencia Next Carbon-Ceramia USB kábel, 6N 99.9999% tiszta ezüst-réz vezetővel, 100% árnyékolással. Speciális kaucsuk-kerámia rezgéscsillapítás és 100% Ground zajszűrés. Carbon töltésű csatlakozóházak, Cardas 4% Silver forrasztással.

Extrém linearitás és zenei kiegyenlítettség, kategórájában páratlan felbontás és tisztaság, nagyon energikus és erőteljes megszólalás a pincétől a padlásig, messze túlmutatva a kategóriáján. Basszusai gyorsak és megfogottak, kottázhatóak, miközben ha kell gyomrot is tud masszírozni. Használatakor hasonló az érzés mintha nem lenne kábel a jel útjában. Extrém semlegesség, ami csak a legmagasabb kategóriára jellemző tulajdonság.

Valamint a Next High-End USB kábel kistestvére, még mindig egyedüli kvalitásokkal és bőven túlmutatva a kategóriáján...

Hydra Carbon USB kábel, Pure Silver/Copper tiszta ezüst-réz vezetővel, kaucsuk rezgéscsillapítással és Ground zajszűréssel. Hangja energikus, lineáris, részletgazdag, testes és realisztikus középtartomány, basszusa igen mélyre hatol, megfogott és tisztán kottázható, mentes a zavaró elkenődésektől.

https://xn--audiokbel-51a.hu/2020.03.23

Elkészült az Zeus Power Conditioner hálózati szűrő továbbfejlesztett változata. A fali konnektorból a hálózati elosztó felé tiszta és túlfeszültség ellen is védett áramot tudunk általa biztosítani. Furutech legújabb fejlesztésű NANO Flux vezetőkkel, dupla szűrés polipropilén kondenzárorral, nagyobb túlfeszültség védelem az alap szűrőhoz képest.

- 230V / 16A 3.6kW
- Túlfeszültség védelemmel és RFI/EMI szűrővel.
Conditioner/Surge Protector
- Energy Dissipation max. : 200Joule
- Surge Protect (max. Peak Current 8/20us) : 9kA
- EMI/RFI Filter : 100MHz -80dB

Furutech Alpha Nano belső kábelezés, speciális kerámia rezgés csillapítás, megemelt szűrés kapacitás, Polipropilén fólia kondenzátor.

Energikus mély basszus, természetes énekhangok, nagy felbontású és részletgazdag magas tartomány, egységes színpad kép, hosszan hallgatható műfajfüggetelen zenehallgatáshoz. Bármilyen rendszerbe könnyen intergálható.2020.03.14

Komplett táp rendszer készült el HTPC-k kiszolgálására, a legolcsóbb és hangban már igen jelentős előre lépést hozó HDPlex ATX400Zeus DC Power II Carbon tápegységgel tápolva és az új most elkészült és tesztelt DC+ Carbon tápkábelekkel összekötve. Az utóbbiakról írnék pár szót. Polírozott 6N OCC nagy tisztaságú réz alapanyag, vezetőnként 15AWG! (1.65mm2) vastagság, a normal PC tápkábelekhez képest kétszeres a keresztmetszettel, az anyag minőségéről nem is beszélve.

HDPlex gyári vs DC+ Carbon ATX24 kábel...

http://www.hydrasound.hu/htpc.php

A vezető struktúra párokba rendezve GND/+VDC majd kap egy kaucsuk-kerámia rezgéscsillapító réteget, mely a speciális carbon végzáró elemekkel együtt a hangképet rendkívüli módon transzparensé teszi úgy, hogy közben a mélybasszusok erőteljesebbé válnak, kiterjedtebb lesz a szubtartomány (< 40Hz), a középtartományban az énekhangok realisztikussá válnak, testesen és erőteljesen nagy energiákkal szólalnak meg. A tér kitágul, a sztereó tér illetve a tér, mélységi tagoltsága egy jó rendszerben nagyon valóságossá fog válni, a felvétel valódi akusztikája kerül visszaadásra.

HTPC-hez és HDPlex-hez audióra kifejlesztett kábelezés ezekből a komponensekből áll: DC+ Carbon betápkábel 1Méter DC csatlakozó és egy 6pines Molex, DC+ Carbon ATX24 Molex 24pines csatlakozókkal mindkét végén 30cm, DC+ Carbon CPU-EPS 8-8pines Molex 40cm, DC+ Carbon SATA Power 6pin Molex-SATA power Connector 40cm, Hydra SATA Cable 40-50cm.

 

Egy jól kipróbált High-End kvalitásokkal bíró HTPC PC "futómű" rendszer összeállítás egy Streacom ST-FC10 ház, Gigabyte Z97-N Wi-Fi motherboard, Core I7 4795T szintű processzorral, igényekhez mérten megfelelő mennyiségű RAM hozzá, a több sosem baj :). HDPlex ATX400 -Zeus DC Power II Carbon plusz HTPC kábelrendszer, a tápegységhez pedig egy megfelelő betápkábel. A szoftveres részt pedig aztán ki ki a belátása, lehetőségei szerint alakíthatja, de alapnak egy WIN10 Pro OS + Foobar2000 tökéletes indulásnak. Ezzel lesz olyan lejátszó bázisunk ami évekig kiszolgálhatja az igényeinket, ráadásul részegységenként fejleszthető és nem kell a komplett rendszert egyben lecserélni.