Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2020.05.07

Elkészült a nagyon népszerű és sokak által kedvelt Hydra Power6 tápkábel tovább fejlesztett változata, remekül egészítik ki egymást rendszeren belül.

Hydra Power 6 II kiterjeszti a magastartományt és rendkívüli energiákat felszabadítva a rendszerből erőteljes és ütős basszus szólamot, tömeget valódibb megszólalást eredményezve, így jazz és szóló hangszeres műfajok mellett a nagy zenekarok és a könnyebb műfajokat kedvelők is kihozhatják a rendszerükben rejlő maximumot nagyon kedvező áron. Hosszan hallgatható, érzelmeket is remekül továbbító műfajfüggetlen hangzásvilággal!

Felépítése 2x6mm2 99.999% HPOFC 1x2.5mm2 OFC, a szigetelése kedvezőbb rezgés elnyelő tulajdonságokkal bíró speciális formula, pontosabb és gyorsabb tranziens átvitelt tesz lehetővé a mélytartományban. Átmérő 18mm.

Filmnézéshez, Házi-Mozi erősítőhöz vagy akár egy kiváló szub kábelnek is nagyon ajánlott ezen az árkategórián messze túlmutatva, akár C7 "borotva" csatlakozós földeletlen változatban is.2020.05.05

Épülőben egy Streacom - ST-FC10 házba szabott komplett analóg passzív PC tápegység. 

Micro ATX alaplap méretig beépíthető lesz, a héten már elkészül. ATX Carbon és DC+ Carbon kábelezéssel,15AWG polírozott 99.9999% tisztaságú monokristályos alapanyagból, Kaucsuk-kerámia rezgés csillapítással. 250VA-es árnyékolt toroid trafóval.

A tápegység ki-be kapcsolás ATX szabvány szerinti "Power Good" alaplapról vezérelve kapcsolható be. 30A-es Mos-Fet ek adják a kimenőfeszültségeket, Nichicon Fine Gold és UKW Audio Grade kondenzátorok 120.000uF-nyi támogatásával.
10 független tápkör, standby állapotban a fogyasztás kevesebb mint 250mW! Ez gyakorlatilag a toroid transzformátor vesztesége, magyarán "0"  a fogyasztás "kikapcsolt" állapotban.2020.04.08

Új tápkábel a középkategóriában! Hydra Power Cu-Gold, 24K Gold Plated Pure Copper, EPR insulation Kaucsuk Ceramia rezgés csillapítás, 20mm átmérő 2x 6mm2, nagy áramokra, nagy áramfelvételű végfokokhoz is!

Rhodium villákkal akár C7-es "borotva" dugóval is! Nagyon levegős, nagy tér, hosszú lecsengésekkel, realisztikus hangszer hangokkal, selymesen krémes énekhangok, erőteljes megfogott feszes mélyekkel zenél. Teljesen új szintre emelte a középkategóris kínálatot!2020.03.30

Befejeződött az új USB kábeleim tesztelése-fejlesztése, több rendszerben és igen rangos High-End USB kábelekkel összevetve és nem csak a saját véleményem alapján de nagyon ajánlom azoknak akik kifejezetten a színezetlen és eszköztelen, sima, hosszan hallgatható és nem fárasztó hangzást keresik, minden rendszerben fog olyat mutatni amit eddig nem hallottál a lemezeidről ezt garantálom! :) Mindegy most milyen kábelt használsz, árkategóriától függetlenül!

Új referencia Next Carbon-Ceramia USB kábel, 6N 99.9999% tiszta ezüst-réz vezetővel, 100% árnyékolással. Speciális kaucsuk-kerámia rezgéscsillapítás és 100% Ground zajszűrés. Carbon töltésű csatlakozóházak, Cardas 4% Silver forrasztással.

Extrém linearitás és zenei kiegyenlítettség, kategórájában páratlan felbontás és tisztaság, nagyon energikus és erőteljes megszólalás a pincétől a padlásig, messze túlmutatva a kategóriáján. Basszusai gyorsak és megfogottak, kottázhatóak, miközben ha kell gyomrot is tud masszírozni. Használatakor hasonló az érzés mintha nem lenne kábel a jel útjában. Extrém semlegesség, ami csak a legmagasabb kategóriára jellemző tulajdonság.

Valamint a Next High-End USB kábel kistestvére, még mindig egyedüli kvalitásokkal és bőven túlmutatva a kategóriáján...

Hydra Carbon USB kábel, Pure Silver/Copper tiszta ezüst-réz vezetővel, kaucsuk rezgéscsillapítással és Ground zajszűréssel. Hangja energikus, lineáris, részletgazdag, testes és realisztikus középtartomány, basszusa igen mélyre hatol, megfogott és tisztán kottázható, mentes a zavaró elkenődésektől.

https://xn--audiokbel-51a.hu/2020.03.23

Elkészült az Zeus Power Conditioner hálózati szűrő továbbfejlesztett változata. A fali konnektorból a hálózati elosztó felé tiszta és túlfeszültség ellen is védett áramot tudunk általa biztosítani. Furutech legújabb fejlesztésű NANO Flux vezetőkkel, dupla szűrés polipropilén kondenzárorral, nagyobb túlfeszültség védelem az alap szűrőhoz képest.

- 230V / 16A 3.6kW
- Túlfeszültség védelemmel és RFI/EMI szűrővel.
Conditioner/Surge Protector
- Energy Dissipation max. : 200Joule
- Surge Protect (max. Peak Current 8/20us) : 9kA
- EMI/RFI Filter : 100MHz -80dB

Furutech Alpha Nano belső kábelezés, speciális kerámia rezgés csillapítás, megemelt szűrés kapacitás, Polipropilén fólia kondenzátor.

Energikus mély basszus, természetes énekhangok, nagy felbontású és részletgazdag magas tartomány, egységes színpad kép, hosszan hallgatható műfajfüggetelen zenehallgatáshoz. Bármilyen rendszerbe könnyen intergálható.