Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2015.12.31

Boldog Új Esztendőt! :)2015.12.20

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és sok jó muzsikát kívánok nektek!2015.11.10

A karácsonyra készülő akciós kábelszett elkészült, a Basis szérai még a készlet erejéig a jövőévben is elérhető lesz.2015.11.06

A karácsonyra készülő akciós kábelszett első darabja, Virgo Basis összekötő kábel.

- 100% árnyékolt, twisted pair geometry
- Long Grain Crystal Copper
- USA Military Spec.
 
Zeneileg mindenevő, alapvetően testes, meleg, minőségi A-osztályú fetes végfokokra emlékeztető hangzásképpel :) középtartománya természetes, kissé édes, magastartománya részletgazdag és testes, van húsa a cinneknek, dinamikája kiemelkedő ebben a kategóriában, nem marad el az akár a 10x árú kábelektől sem.

Pár napon belül elkészül a Hades Basis Line tápkábel és a Titan Basis Line hangsugárzó kábel is.2015.10.16

Már egy pár hete elérhető a Zeus Analog Power tápegység, de megvártam a tesztelési időszak végét a bejelentéssel. Ha tényleg ki akarod aknázni az olcsó DC adapterekkel visszafogott készüléked, akkor ittt a lehetőség. Nagy teljesítményű HTPC-k sem jelentenek akadályt most már, gyakorlatilag bármilyen teljesítmény igényre. A teszt időszak alatt, többféle NAS, HD Dune, Popcorn média lejátszók, Notebook, hálózati eszközök közül router, switch került tápolásra általa, bármely eszköznél azonnal érezhető a gyári tápellátás szűkössége, hamarosan olvashatóak lesznek a visszajelzések.