Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2016.10.21

Tervben van egy új termék, ami a gyári biwire hangsugárzókhoz mellékelt, szinte mindig elég gyenge minőségű átkötő (jumper), lemezkét váltaná le.

Szeretném megőrizni a gyári megoldás előnyeit, légszigetelés, csatlakozók (kontaktusok) és fölösleges forraszanyagok hiánya, nagy keresztmetszet, kényelem, praktikum.

Audiophile anyagból készült átkötőkre való csere, akár az egész hangsugárzó magasabb osztályba kerülését is elő idézheti, hiszen a magashangszóró nívója nagyon meghatározó, kár lerontani a jó minőségű hangsugárzókábelt egy ipari, aranyozott sárgaréz lemezzel.

Ha valakit érdekelne esetleg egy ilyen megoldás, még most a fejlesztés első fázisában, küldjön nekem email-t a gyári átkötői paramétereiről, hossz, szélesség, kivágás mélysége szélessége (ez utóbbi standard szokott lenni legtöbbször). Köszönöm!2016.10.10

Elkészültek az új generációs LAN kábelek, eddig az Iris Glare-t váltó Iris ONE önmagában testesítette meg a kínálatot. Most azonban, több kategória is lesz. Egy nagyon kedvező árú belépőszint amit a kifejezetten hosszú (>5M) kábeleket használóknak fejlesztettem, így nagy méreteknél is kedvező marad az árfekvése.

Középszintnek marad az Iris ONE, felső kategóriában pedig két új kábel lesz, Iris ONE Silver és Iris ONE Silver IIbelépőszinten pedig az Iris Red Line.

Mindkét felsőkategóriás kábel egymástól elszeparált vezetőstruktúrával rendelkezik, anyaguk ezüstözött nagytisztaságú OCC réz, Audioquest CAT7 10G dugókkal szerelve. Vastagságukhoz képest, sikerült egy új eljárással extra flexibilitást elérni, emiatt húzodott a kábelek elkészülése valójában, mert fel kellett oldani a vastag és nagy keresztmetszetből adódó merev kábel problémáját, remélem a visszajelzések majd igazolják ezt.2016.08.25

Hamarosan vége a nyárnak és egyre több időt leszünk kénytelenek a négy fal között tölteni, így újra előtérbe kerül a hifi, házimozi. Az elmút pár hónapban alapvetően a tervezgetésé volt a főszerep, kirajzolódott pár jövőbeni koncepció amit szeretnék majd megvalósítani. Most pár kisebb termékkel bővült a kínálat, most egyre többen keresnek meg nívós, hordozható hifi (mobil+dac/füleserősítő) összeköttetését biztosító OTG USB kábel készítéssel, így készült a Argo ONE Silver-ből USB OTG kábel. 

Micro/micro, micro/mini változatban akár USB 3.0 csatlakozókkal is, Cardas Silver ónnal ez a párosítás hangban bevezet a High-End USB kábelek világába belépőszintű áron, aki nem akar lemondani utazás közben sem a minőségi zenehallgatásról, annak bátran ajánlom ezt a kábelt.2016.06.01

Sokan használnak minőségi high-end fejhallgatókat manapság (is), éjszakai nyugalom vagy a családi béke érdekében kötött kompromisszum ez. Sajnos egy bizonyos szint fölött már nem igen lehet többet kihozni még a legjobb fülesekből sem, hiába fizetne valaki egy-egy új darabért többszörös árat, az auditív előny szinte biztos nem arányos mértékű, arról nem is beszélve, hogy sokszor bejöhetnek a képbe negatvíumok is.

A legjobb füleseknél is gyenge pont a kábel, sajnos itt a praktikum és kényelem felülír mindent. Egy Sennheiser HD800-hoz készült próbából egy kábel, Acrolink füles és Neutrik Gold XLR csatalkozókkal. A Red Line sorozat alapanyagából készült, nagy tisztaságú, nagy keresztmetszetű OCC réz, dupla zajszűréssel. Az eredmény mindent felülmúlt, itt (avx 2016.06.03) olvasható a boldog tulajdonos véleménye. A kábel flexibilitásán időközben javítva lett.2016.04.04

LAN kábelek terén is töretlen a fejlődés, valódi High-End kábelt szeretnék kreálni, hamarosan kipróbálható lesz a sehol sem alkalmazott dupla, egymástól elszigetelt vezetőstruktúrájú LAN kábel, a fejlesztés ebben a fázisában is kiemelkedő kép és hangminőséget sikerült már elérni.