Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2017.01.09

Megelentek az új a gyári átkötők kiváltására szánt jumperek, a hangsugárzó kábeleknél találjátok legalul. Megrendeléshez kérek pontos méreteket, fotókat, gyártás max. 1hét.2017.01.01

BUÉK!

Új nagyteljesítményű, nagyáramú kábelbeégető készült el a napokban, kis lépésekben szabályozható akár legvékonyabb IC-hez, akár a legvastagabb tápkábelekhez optimalizálva, az eredmény elképesztő dinamika és jelenlétérzet, legalább egy szintet képes emelni a kábel kategóriáján! 

USB kábelből készül egy kétfejű, Line és Power Noise filterrel ellátott változat, főleg nagy PC-k nél jelentős a zavarhatás, melyet teljesen negligál, alacsonyabb jitter és zaj az eredmény, tisztább, kézzelfoghatóbb megszólalás, lábtól lábig ezüst kábelezéssel, nyák nélkül!

Új tagokkal bővül, illetve átalakul a tápkábel választék az alsó szegmensben, lesz nagyon budget áron kiemelkedő minőségű kábelem is, ami hiánypótló lehet a kezdő rendszer építőknek.2016.12.21

Hamarosan vége megint egy évnek, köszönöm a megtisztelő bizalmat mindenkinek. Újult erővel és sok újdonsággal fog kezdődni az újév, addig is mindenkinek..2016.11.29

Elkészültek pár hete az első, gyári átkötőket leváltó jumperek, nagytisztaságú OFC vörösrézből, direkt ródium bevonattal. A visszajelzések pozitívak, az avx-es topikban lehet majd olvasni ha beszámolnak róla remélhetőleg.

A megrendeléshez szükséges a gyári átkötők méretei, szélesség, hosszúság, kivágás szélessége/mélysége. Legjobb ha kiemelve egy papírlapra fektetve, körberajzolva és beméretezve fotón külditek el.

Amire még szükségem van, az egy fotó a hangfal hátsó fertályáról, a gyári átkötők plusz hangfalkábel legyen rajta, hogy lássam az elhelyezkedését, mert az új átkötőket irányba állítva gyártom és egy speciális beégetést is kapnak, így irány érzékenyek akár egy kábel. Köszönöm.2016.10.21

Tervben van egy új termék, ami a gyári biwire hangsugárzókhoz mellékelt, szinte mindig elég gyenge minőségű átkötő (jumper), lemezkét váltaná le.

Szeretném megőrizni a gyári megoldás előnyeit, légszigetelés, csatlakozók (kontaktusok) és fölösleges forraszanyagok hiánya, nagy keresztmetszet, kényelem, praktikum.

Audiophile anyagból készült átkötőkre való csere, akár az egész hangsugárzó magasabb osztályba kerülését is elő idézheti, hiszen a magashangszóró nívója nagyon meghatározó, kár lerontani a jó minőségű hangsugárzókábelt egy ipari, aranyozott sárgaréz lemezzel.

Ha valakit érdekelne esetleg egy ilyen megoldás, még most a fejlesztés első fázisában, küldjön nekem email-t a gyári átkötői paramétereiről, hossz, szélesség, kivágás mélysége szélessége (ez utóbbi standard szokott lenni legtöbbször). Köszönöm!