Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2017.02.23

Készülőben pár újdonság, egy vadonatúj High-End interconnect. Hangzásra a Virgo ONE osztályába járt de egy magasabb osztályt képvisel. Kiemelkedő erénye a középtartomány (is) és a rendkívül természetes emberi hang, mert lehet vitatkozni, hogy egy hangszernek most így vagy úgy kellene szólnia, de az énekhangnál nincs mese ott mindjárt érzi az ember a tökéleteshez közelebbi megszólalást.

Eddigi referenciának a Nordost Valhalla összekötőt tekintettem, középtartományának simasága és kiegyenlítettsége mindig a fejlesztéseim fölé helyezte ez a remek kábelt. Aki ilyen szinten keresgél, muzikalitásra, hosszútávú zenehallgatásra egy rendszerfüggetlen kábelt, érdemes próbát tennie a Virgo Next-el.

A fejlesztés során sok időt elvett a megfelelő RCA dugó megtalálása, tucatnyi félét végig próbálva az új generációs High-End Furutech FT-111 volt a legjobb, rendkívüli muzikalitása és gyönyörű hangszínei más világba invitálja a hallgatót, a zenei reprodukciót illetően.

Maga a kábel természetbarát műanyagmentes technológián alapul, a mai legjobb vezetőképességgel bíró, gyémánt szerszámmal húzott ezért rendkívüli sima felületű Japán SSC102 tiszta tömör vörösréz, mely nem tartalmaz újrahasznosított alapanyagot! A tökéletes felületet megőrzéséről és az oxidáció távoltartásáról Ennemoser C37-ből készült természetes szigetelő komponens és 100% gyapjú gondoskodik.2017.01.22

Az új év első friss termékei, a "következő"  Next  tápkábel család, melyek három szintlépcsőben jelennek meg. Mindhárom kábel magas konduktívitású oxigénmenetes rézből készül, ún. multistrand felépítéssel, vastag-tömör vezetők a tisztább feszesebb basszusokért, finom sodrat pedig a részlegazdag magastartományért és nem utolsósorban a kiemelkedően flexibilitásért, mely szempont ezentúl sokkal nagyobb hangsúlyt kap minden új terméknél!

A csatlakozók is újak, aranyozott és ródium bevonatú Hydra@Cryo-k kerülnek szerelésre, melyek speciális cryogen kezelésen és nagyáramú beégetésen mennek keresztül, tapasztalataim szerint másként igénylik a vaskos érintkezők a hosszú és strapás procedúrát, mint a kábelek.

Hades Next filigrán külső mérete ellenére is nagy keresztmetszettel bír, aranyozott Hydra@Cryo Red csatlakozókkal, finoman kerek hangkarakterrel.

Hades Next 2 már egy igen combos keresztmetszettel bíró darab, rezgés csillapítással, ródium Hydra@Cryo Blue csatlakozókkal, kiegyenlített hangú nagyon muzikális hangú kábel, már drágább készülékekhez is nagyon ajánlom, mert meglepetést okozhat.

Hades Next 3 extra keresztmetszettel, rezgés és plusz zajcsillapítással, ródium Hydra@Cryo Blue csatlakozókkal, kiemelkedő hangtisztaság, precizitás és impulzusátvitel, ha valaki szereti a színezetlen naturális megszólalást akkor érdemes kipróbálni bármilyen kategóriájú rendszerben.2017.01.14

Tesztelés alatt egy új termék, Jitter Cleaner & Noise Filter nagyfrekvenciás zajszűrő és tápkondícionáló. Bővebben az USB kábelek oldalon.2017.01.09

Megelentek az új a gyári átkötők kiváltására szánt jumperek, a hangsugárzó kábeleknél találjátok legalul. Megrendeléshez kérek pontos méreteket, fotókat, gyártás max. 1hét.2017.01.01

BUÉK!

Új nagyteljesítményű, nagyáramú kábelbeégető készült el a napokban, kis lépésekben szabályozható akár legvékonyabb IC-hez, akár a legvastagabb tápkábelekhez optimalizálva, az eredmény elképesztő dinamika és jelenlétérzet, legalább egy szintet képes emelni a kábel kategóriáján! 

USB kábelből készül egy kétfejű, Line és Power Noise filterrel ellátott változat, főleg nagy PC-k nél jelentős a zavarhatás, melyet teljesen negligál, alacsonyabb jitter és zaj az eredmény, tisztább, kézzelfoghatóbb megszólalás, lábtól lábig ezüst kábelezéssel, nyák nélkül!

Új tagokkal bővül, illetve átalakul a tápkábel választék az alsó szegmensben, lesz nagyon budget áron kiemelkedő minőségű kábelem is, ami hiánypótló lehet a kezdő rendszer építőknek.