Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2017.04.02

Elkészült az új Next HRC hangfalkábel, kiterjesztett sávszélek, kiemelkedő dinamika, kiváló felbontás és transzparencia jellemzi. BFA Rhodium, SSC 102 "Virgin Copper".2017.02.24

Hangfalkábelek terén is készülök pár újítással, fejlesztés alatt egy új HRC hangfalkábel és a Titan sorozatban is lesz előrelépés.2017.02.23

Készülőben pár újdonság, egy vadonatúj High-End interconnect. Hangzásra a Virgo ONE osztályába járt de egy magasabb osztályt képvisel. Kiemelkedő erénye a középtartomány (is) és a rendkívül természetes emberi hang, mert lehet vitatkozni, hogy egy hangszernek most így vagy úgy kellene szólnia, de az énekhangnál nincs mese ott mindjárt érzi az ember a tökéleteshez közelebbi megszólalást.

Eddigi referenciának a Nordost Valhalla összekötőt tekintettem, középtartományának simasága és kiegyenlítettsége mindig a fejlesztéseim fölé helyezte ez a remek kábelt. Aki ilyen szinten keresgél, muzikalitásra, hosszútávú zenehallgatásra egy rendszerfüggetlen kábelt, érdemes próbát tennie a Virgo Next-el.

A fejlesztés során sok időt elvett a megfelelő RCA dugó megtalálása, tucatnyi félét végig próbálva az új generációs High-End Furutech FT-111 volt a legjobb, rendkívüli muzikalitása és gyönyörű hangszínei más világba invitálja a hallgatót, a zenei reprodukciót illetően.

Maga a kábel természetbarát műanyagmentes technológián alapul, a mai legjobb vezetőképességgel bíró, gyémánt szerszámmal húzott ezért rendkívüli sima felületű Japán SSC102 tiszta tömör vörösréz, mely nem tartalmaz újrahasznosított alapanyagot! A tökéletes felületet megőrzéséről és az oxidáció távoltartásáról Ennemoser C37-ből készült természetes szigetelő komponens és 100% gyapjú gondoskodik.2017.01.22

Az új év első friss termékei, a "következő"  Next  tápkábel család, melyek három szintlépcsőben jelennek meg. Mindhárom kábel magas konduktívitású oxigénmenetes rézből készül, ún. multistrand felépítéssel, vastag-tömör vezetők a tisztább feszesebb basszusokért, finom sodrat pedig a részlegazdag magastartományért és nem utolsósorban a kiemelkedően flexibilitásért, mely szempont ezentúl sokkal nagyobb hangsúlyt kap minden új terméknél!

A csatlakozók is újak, aranyozott és ródium bevonatú Hydra@Cryo-k kerülnek szerelésre, melyek speciális cryogen kezelésen és nagyáramú beégetésen mennek keresztül, tapasztalataim szerint másként igénylik a vaskos érintkezők a hosszú és strapás procedúrát, mint a kábelek.

Hades Next filigrán külső mérete ellenére is nagy keresztmetszettel bír, aranyozott Hydra@Cryo Red csatlakozókkal, finoman kerek hangkarakterrel.

Hades Next 2 már egy igen combos keresztmetszettel bíró darab, rezgés csillapítással, ródium Hydra@Cryo Blue csatlakozókkal, kiegyenlített hangú nagyon muzikális hangú kábel, már drágább készülékekhez is nagyon ajánlom, mert meglepetést okozhat.

Hades Next 3 extra keresztmetszettel, rezgés és plusz zajcsillapítással, ródium Hydra@Cryo Blue csatlakozókkal, kiemelkedő hangtisztaság, precizitás és impulzusátvitel, ha valaki szereti a színezetlen naturális megszólalást akkor érdemes kipróbálni bármilyen kategóriájú rendszerben.2017.01.14

Tesztelés alatt egy új termék, Jitter Cleaner & Noise Filter nagyfrekvenciás zajszűrő és tápkondícionáló. Bővebben az USB kábelek oldalon.