Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2017.12.09

A tápkábelek után megújultak a hangfalkábelek is, Titan I Mk2,  Titan II Mk3,  Titan IV Mk5.2017.10.16

Szintet léptek a tápkábelek a Hades Pro VI Mk3-ig bezárólag. A NEXT annyival följebb tolta lécet, hogy fejlesztést kívánt a többi lépcsőfok is. Nagyjából a belépőszint az eddigi középszintnek felel meg és így tovább. Minőségi ródiumos csatlakozók, HRC vezető már a középkategóriától!2017.09.17

Next II és Virgo ONE II összekötőkábelek fejlesztése is folyamatban van, a Next tápkábelekkel azonos minőségi szint elérése a cél. Hamarosan az avx-re remélhetőleg felkerülnek az első tapasztalatok a tápkábelekről.

Közben a középkategóriában is lesz fejlesztés táp és hangfalkábelnél.2017.09.04

Megújult a  Hades Pro Mk2 tápkábel, anyagában, felépítésében. Hangzásban színezetlenebb, gyorsabb, energikusabb lett.

Next tápkábel elkészült. Ultra felbontás, gyorsaság és plasztikus jelenlétérzet jellemzi. Next + tápkábel is hamarosan meg lesz, még van pár kísérleti verzió de hamarosan végleges formában elkészülhet. A jelenlegi befutó verzió a mélytartomány minőségében, mennyiségében, energiájában is kiemelkedő, magasban dús hangsugárzókhoz (pl. Focal), High-End szubokhoz kiváló választás lehet, bármilyen árkategóriájú rendszerben fog mutatni újat.2017.08.12

Az új Next tápkábel (ek) fejlesztése során kiderült egy s más, elképzelésem szerint kétféle változatban fog készülni, Next névvel egy ultra felbontású, mely márkától és árkategóriától függetlenül, bármivel összehasonlítva eddig tisztább és transzparensebb megszólalással bírt. 

Next + névvel egy alsó tartományban erősített változat van tervbe véve, ami még mindig kiemelkedő transzparenciával szólal meg de emellett jobban beilleszthető olyan környezetbe, ahol esetleg akár a rendszer akár az ízlés ezt megkívánja.

Továbbá ha lesz igény rá akkor egy kissé alul reprezentált szegmenst is meg lehetne célozni egy non-plus ultra szub kábel személyében :), ugyanis sikerült egy olyan szub kábelt is a Next mintájára készíteni, ami átvisz egészen az infra hangtartományig és ezt olyan minőségben, pontosságban, gyorsaságban teszi, hogy az eddigi ebben a szegmensben (is) referenciának tekintett kábeleket messze felül múlta. Nem mellesleg a magasabb frekvenciákon is bőven árkategóriáján túlmutat és így akár teljes értékű kábelként is használható lenne a mélyhangok szerelmeseinek:).