Termékeinkről bővebb információt a fenti menüpontok segítségével kaphat. vélemények, fórum, apróhirdetések

Hírek

2018.03.05

Mai naptól megváltozott a bankszámlaszám, kérek mindenkit aki utalással fizet, hogy a kapcsolatoknál megadott számlaszámra utaljon. Köszönöm.

Személyes átvételre a Bp. IV kerület Klauzál utca 9. sz alatt is van ezentúl lehetőség, előzetes egyeztetés alapján 7h-14.30h között. Vásárlás előtt a számlaigényt kérem előre jelezni lehetőleg az adatokkal együtt. Tápegységekre és egyéb garanciális eszközökre a számla automatikusan jár mert ez a garancia jegy is egyben.2018.01.27

Lassan eltelik az év első hónapja, készülőben az új DC tápegység, összekötőkábelek terén is várható új termék, egyelőre még kísérleti fázisban van. Elosztóknál is ahogy ígértem lesz egy középketegória, hasonló az első és népszerű Zeus Power Station-höz. Tavaszig ezek ez elsődleges irányvonalak.2017.12.31

Az utolsó nap is eljött, mindenkinek Boldog Új Esztendőt Kívánok!2017.12.20

Kedves zeneszerető hobbitársaim, ezúton is szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik megtiszteltek bizalmukkal ebben az évben is.

Az év végére sikerült teljesen megújítani a hangfalkábel és a tápkábel kínálati palettát, összekötőkábelek jól állják a kihívást, a One mindenképpen marad mert az nagyon bevált, a többi szegmensben lesz fejlesztés. Tervezek egy magasabb minőségű de közepes árfekvésű elosztót, a Hydra6 és a Zeus HRC közé, DC tápok is nagyon keresettek lettek így ott is várható fejlesztés. Nagyjából ezek a tervek jövőre.

Mindenkinek Áldott és Boldog Karácsonyt Kívánok!2017.12.09

A tápkábelek után megújultak a hangfalkábelek is, Titan I Mk2,  Titan II Mk3,  Titan IV Mk5.